Κάντε τη βόλτα σας αξέχαστη,
Μην χάσετε στιγμή από το ταξίδι σας στη Μύκονο

Μύκονος

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην πολυπολιτισμική, κοσμοπολίτικη κοινότητα της Μυκόνου, που συγκεντρώνει διασημότητες απ’ όλο τον κόσμο μαζί με τους ντόπιους και την ελληνική ελίτ σε ένα αρμονικό, μοναδικό μείγμα.

Η Μύκονος είναι ένας σπάνιος συνδυασμός εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, εξαίσια θαλασσινά νερά και πανέμορφες παραλίες με νυχτερινή ζωή που δεν διαρρέει και συνεχίζεται μέχρι τα ξημερώματα και μετά.

Η Transfer Comfort Confidence έρχεται για εσάς και θα σας οδηγήσει σε ένα ονειρεμένο ταξίδι όλη την ημέρα.

mykonos_transfercc_greece_01
mykonos_transfercc_greece_02
Υπηρεσίες Ιδιωτικού Οδηγού

Eυτυχισμένες διακοπές και ανώνυμης περιήγησης σε ένα ειδυλλιακό νησιωτικό τοπίο, θα σας μεταφέρουμε με την απόλυτη διακριτικότητα παρέχοντας σας την απόλυτα απομονωμένη και ασφαλή υπηρεσία VIP . Μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την πιο γαλήνια πλευρά της Μυκόνου, μακριά από την κοινωνική σκηνή.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι, απλώς να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να απολαύσετε το νησί με ιδιωτικότητα και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα υπόλοιπα.

Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την άφθονη κοινωνική ζωή της Μυκόνου, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε και θα φτάσουμε εγκαίρως και με στυλ, απολαμβάνοντας μια απρόσκοπτη βόλτα με τα premium άνετα οχήματά μας.

Επιπλέον, αν θέλετε να παρακολουθήσετε ειδικές εκδηλώσεις, να κάνετε clubbing, να ψωνίσετε ή να περιηγηθείτε στο νησί με την παρέα σας, θα δεχτούμε ευχαρίστως την πρόκληση. Πράγματι, έχουμε μεγάλη εμπειρία σε μεταφορές ιδιωτικών ομάδων, καθώς και μεταφορές επισκεπτών για τις εκδηλώσεις σας. Επεκτείνουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας για να καλύψουμε καλύτερα τις ανάγκες σας.

Προφανώς, οι αρμοδιότητες μας είναι να επιλέγουμε τους πελάτες μας από λιμάνια και αεροδρόμια, να τους μεταφέρουμε ή να τους συνοδεύουμε σε διάφορες ξεναγήσεις, αλλά όσον αφορά τη Μύκονο, μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλά περισσότερα. Το προσωπικό μας, γνωρίζει πολύ καλά το νησί και μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να επισκεφθείτε μερικά υπέροχα σημεία της Μυκόνου, στην λιγότερο ορατή πλευρά του νησιού. Απλά ρωτήστε και, θα μοιραστούμε ευχαρίστως πληροφορίες και θα τις οργανώσουμε για εσάς.

mykonos_transfercc_greece_03
mykonos_transfercc_greece_05
  • Call for book an order: (30) 693 6716 796

    Scroll up