Στόλος

Τα οχήματά μας

Έχουμε επιλέξει προσεκτικά τα οχήματά μας για να ταιριάζουν με ένα κορυφαίο επίπεδο άνεσης, που θα προσθέσει ευχαρίστηση στον πελάτη. Καταλήξαμε σε μια ιδανική επιλογή πολυτελών αυτοκινήτων για μια μοναδική εμπειρία και, ταυτόχρονα, να αντιμετωπίσουμε τις ιδιαιτερότητες του δρόμου της περιοχής της Αθήνας και της Μυκόνου.

Η συντήρηση του εξοπλισμού μας αποτελεί βασική προτεραιότητα για εμάς, έτσι ώστε η συντήρηση όλων των οχημάτων μας να γίνεται εσωτερικά και να γίνεται με τη μεγαλύτερη προσοχή. Τα υψηλής ποιότητας αυτοκίνητά μας διατηρούνται στα υψηλότερα πρότυπα.

Η ασφάλεια και η άνεση βασίζονται στα πρότυπά μας, αλλά, ενώ κατασκευάζαμε την ομάδα των αυτοκινήτων μας, επενδύσαμε σε ποιοτικά χαρακτηριστικά, χώρο, διαθέσιμη τεχνολογία για τους επιβάτες μας και πολυτελή εξοπλισμένο εσωτερικό.

Κατόπιν συνεννόησης ανά ημέρα
Mercedes-Benz Vito

Δερμάτινο εσωτερικό, Κλιματισμός.

Submit your request
Κατόπιν συνεννόησης ανά ημέρα
BMW 740

Δερμάτινο εσωτερικό, Κλιματισμός.

Submit your request
Κατόπιν συνεννόησης ανά ημέρα
Porsche Cayenne

Δερμάτινο εσωτερικό, Κλιματισμός.

Submit your request
Κατόπιν συνεννόησης ανά ημέρα
Range Rover Vogue

Δερμάτινο εσωτερικό, Κλιματισμός.

Submit your request

Τα μοντέλα του στόλου μας

 

  • Land Rover Range Rover Vogue

Ένα κομψό, εξελιγμένο σπορ όχημα. Ιδανική επιλογή για απόλυτη άνεση και γενναιόδωρο χώρο. Το Vogue Range Rover θα φιλοξενήσει αβίαστα μια μικρή ομάδα ανθρώπων και έναν αρκετά μεγάλο αριθμό αποσκευών.

Ένα ισχυρό SUV, υπέροχη άνεση, με έναν ισχυρό κινητήρα, κατάλληλο και για εκδρομές εκτός δρόμου. Πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο πρόσφατα ηλεκτρονικά, διακριτικά deluxe, μέσα σε αυτό το Land Rover θα νιώσετε απόλυτα προστατευμένοι από τον θόρυβο και τις ελλείψεις του δρόμου. Ένα όχημα που δεν περνά απαρατήρητο.

  • BMW 740i

Η σειρά μας BMW-7 είναι σίγουρα ένα πολυτελές αυτοκίνητο που κατατάσσεται ψηλά σε αυτήν την κατηγορία οχημάτων. Ένα εξαιρετικό καταδρομικό με ήσυχη καμπίνα, ευρύχωρο και χαλαρωτικό, σε συνδυασμό με αρκετά πολυτελή χαρακτηριστικά. Η απόλυτη άνεση χρησιμεύει ως σήμα κατατεθέν για αυτό το αυτοκίνητο, το οποίο είναι ιδανικό για να σας μεταφέρει στις επαγγελματικές σας συναντήσεις. Η συνδεσιμότητα στην καμπίνα είναι ένα σίγουρο πλεονέκτημα, ενώ είναι απίθανο να παρατηρήσετε ατέλειες στο δρόμο μέσα σε αυτό το όχημα.

  • Mercedes Benz Ε Class

Ένα αριστοκρατικό αυτοκίνητο με σαφή έμφαση στην άνεση και ευκολία των επιβατών. Απολαύστε πολυτέλεια οδήγησης πρώτης κατηγορίας σε αυτόν τον κλασικό μεταφορέα. Διαχρονική ομορφιά και τεχνολογία υψηλής ποιότητας συνυπάρχουν μέσα στη διάσημη μάρκα. Απόδοση και πολυτέλεια για να ταξιδεύετε με στιλ και ασυμβίβαστη ασφάλεια. Είναι ένα αυτοκίνητο αδιαμφισβήτητης αξίας που θέτει πρότυπα της βιομηχανίας.

  • Mercedes Benz – Vito Tourer

Ένα ευρύχωρο και πολυτελές βαν που μπορεί να μεταφέρει αβίαστα ένα γκρουπ οκτώ ατόμων με τις συνοδευτικές τους αποσκευές. Η ποιότητα και το στυλ της Mercedes Benz είναι πάντα παρούσα σε αυτό το ομαλό και εξαιρετικά άνετο όχημα που έχει αποδειχθεί ιδανικό για ομαδικές μετακινήσεις, οικογένειες, αθλητικές εκδηλώσεις, γάμους.

  • Porsche Cayenne e-hybrid

Τα e-hybrids της Porsche παρουσιάζουν μια εξαιρετική επιλογή για πελάτες που θέλουν επιδόσεις καθώς και χώρο, πολυτέλεια μαζί με περιβαλλοντική ευθύνη. Είναι ένα αυτοκίνητο που δεν αφήνει να περάσει απαρατήρητο. Σίγουρα η σταθερή μας πρόταση για VIP εκδηλώσεις όπου επιθυμείτε να κάνετε μια είσοδο καθώς είναι σίγουρο ότι θα αφήσει μια διαρκή εντύπωση.

Παρ ‘όλα αυτά, η μεταφορά σε αυτό το εξαιρετικό όχημα, σε συνδυασμό με την ικανότητα των οδηγών μας και τα εξαιρετικά τοπία της Αθήνας και της Μυκόνου, είναι μια εμπειρία που δεν θέλετε να χάσετε. Κάντε το γάμο, την τελετή ή το VIP γεγονός σας ακόμα πιο αξέχαστο με μια βόλτα που αξίζει να θυμάστε σε ένα αυτοκίνητο με εντυπωσιακή εμφάνιση και εντυπωσιακές επιδόσεις. Απολαύστε ολόκληρο το πακέτο με έναν έμπειρο οδηγό πίσω από το τιμόνι αυτού του εμβληματικού σπορ αυτοκινήτου.

Scroll up