Μεταφορές Υψηλού Επιπέδου

Λίγα λόγια για τη μοναδική επιχειρηματική ιστορία μας. Μοιραζόμαστε το πάθος για την καλή οδήγηση και τα εξαιρετικά οχήματα και παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς για αρκετά χρόνια. Έτσι, έχουμε ένα σταθερό υπόβαθρο σε όλα τα είδη μεταφορών.

Αγαπάμε τη δουλειά μας και, προσφέρουμε τις καλύτερες, πιο αποκλειστικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, έχουμε μια καλά προβλεπόμενη εξέλιξη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τη μεταφορά άνεσης, ειδικών εκδηλώσεων, VIP υπηρεσίες μεταφοράς για Αθήνα και Μύκονο.

Έχουμε μεγαλώσει μέσω της φήμης, από στόμα σε στόμα και, τελικά αποφασίσαμε να δεσμευτούμε σε αυτό που φαινόταν ότι ήταν ο δρόμος για εμάς, από την αρχή. Premium υπηρεσίες μεταφοράς για τις ιδιαίτερα απαιτητικές περιοχές της Αθήνας και της Μυκόνου.

Κοιτάζοντας πίσω, υπήρξαν κάποια σημαντικά ορόσημα καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας στην πολυτελή μεταφορά. Η αρχική ιδέα ήταν να αξιοποιήσουμε τις σταθερές γνώσεις μας για τα οχήματα. Εκτιμούμε τα καλά, αξιόπιστα αυτοκίνητα που σας εγγυώνται ένα ασφαλές ταξίδι. Επιλέξαμε ένα στόλο εκλεκτών οχημάτων και εφαρμόσαμε τη συγκεκριμένη τεχνογνωσία μας στις υπηρεσίες μεταφοράς.

Παρουσιάσαμε εξατομικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς για να κάνουμε την εμπειρία σας μαζί μας ακόμη πιο μοναδική.

_DSC0689
_DSC0733

Επιλέξαμε τα ιδανικά τοπία της Αθήνας και της Μυκόνου για να προσφέρουμε υπηρεσίες μεταφοράς υψηλών προδιαγραφών, καθώς τα θεωρούμε δύο από τα πιο εκπληκτικά μέρη στον κόσμο.

Η Transfer Comfort Confidence είναι ήδη ευρέως γνωστή ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους αποκλειστικών υπηρεσιών μεταφοράς στην Αθήνα και τη Μύκονο. Η μεταφορά είναι μία και τη μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας. Η άνεση είναι για εσάς. Έχετε το λόγο μας, ότι η premium υπηρεσία είναι μια μοναδική εμπειρία, πολύ διαφορετική από την απλή μεταφορά. Η εμπιστοσύνη είναι το βασικό μας περιουσιακό στοιχείο. Είμαστε απόλυτα σίγουροι για το επίπεδο και το εύρος των υπηρεσιών που παρέχουμε, σε ποικίλες δεδομένες συνθήκες.

Οι Οδηγοί

Γνωρίζουμε καλά τους οδηγούς μας οι οποίοι, συνίστανται πολλαπλώς. Παρ ‘όλα αυτά, έχουμε καθιερώσει μια διεξοδική διαδικασία επιλογής μέσω της οποίας βεβαιωνόμαστε ότι κάθε θέση καταλαμβάνεται από το σωστό άτομο.

Οφείλουμε σε αυτόν τον κανόνα, την ευτυχία των συνεργατών μας και, τελικά μια σειρά υπηρεσιών, όπου συνεχίζουν να απολαμβάνουν και να προτιμούν οι πελάτες. Οι οδηγοί μας είναι εξαιρετικά επαγγελματίες, έμπειροι και διαθέτουν εξαιρετικές κοινωνικές δεξιότητες.

Είμαστε σίγουροι ότι υπερβαίνουν τον εαυτό τους κάθε μέρα, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, εντός και εκτός δρόμου. Και, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι η δυσμενής κατάσταση, είμαστε σίγουροι ότι μέσα στα αυτοκίνητά μας, θα είναι πάντα μια ομαλή βόλτα και ένας καλός καιρός.

 

_DSC0724
transfer_comfort_confidence_athens_mykonos_luxury_transfers_sliders

Driver's Profile

• Άπταιστα αγγλικά
Η γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Ωστόσο, ενθαρρύνουμε τους οδηγούς μας να αποκτήσουν δεξιότητες σε επιπλέον ξένες γλώσσες, εκτός από αυτές που ήδη γνωρίζουν.

• Έμπειρη κατανόηση του οδικού δικτύου
Οι οδηγοί μας είναι εξοικειωμένοι με ζητήματα μεταφοράς, συνθήκες κυκλοφορίας και εναλλακτικών δρομολογίων και θα διασφαλίσουν ότι θα φτάσετε εγκαίρως στο χώρο.
• Άριστες δεξιότητες προσανατολισμού
Παρόλο που μπορεί να γνωρίζετε τα εδάφη της Αθήνας και της Μυκόνου σαν ντόπιοι, και όπου επιθυμείτε να πάτε, αφήστε στους οδηγούς μας να βρουν το δρόμο της επιστροφής.

• Αίσθηση του χρόνου
Μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε την ώρα. Ο VIP οδηγός της Αθήνας ή της Μυκόνου δεν θα το κάνει. Απλώς απολαύστε την εμπειρία μιας βόλτας με απόλυτη άνεση και αφήστε εμάς να μας απασχολήσει η διαδρομή.

• Άψογο ρεκόρ περιστατικών
Αυτό είναι, ακριβώς, όπου η εμπειρία των οδηγών μας φαίνεται στην εικόνα. Στη Transfer Comfort Confidence καταφέραμε ένα άψογο ρεκόρ ασφαλείας μηδενικών τραυματισμών και μηδενικών ζημιών στα αυτοκίνητά μας. Οδηγούμε με σεβασμό προς τους επιβάτες μας, τα αυτοκίνητά μας και οποιονδήποτε άλλο στο δρόμο.

• Ψυχραιμία, ευγένεια, διακριτικότητα, προσοχή

Αυτά είναι βασικά χαρακτηριστικά που αναζητούμε στους οδηγούς μας. Είναι επαγγελματίες, καλά εκπαιδευμένοι και σίγουρα ένα ισχυρό συμπλήρωμα στην όλη εμπειρία μεταφοράς με τη Transfer Comfort Confidence.

  • Call for book an order: (30) 693 6716 796

    Scroll up