Εταιρικοί Πελάτες

Μια αξιόλογη συλλογή αυτοκινήτων ιδανικά προσαρμοσμένη για εταιρικούς πελάτες

Η Transfer Comfort Confidence είναι ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας για τις επαγγελματικές σας εκδηλώσεις και τα εταιρικά ταξίδια σας. 

Κατανοούμε πλήρως τις συγκεκριμένες συνθήκες που απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να συντονίσουμε επιτυχώς τις υποχρεώσεις σας, έτσι ώστε να εστιάσετε, αποκλειστικά και μόνο, στη δουλειά σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να σας μεταφέρουμε από το ένα μέρος στο άλλο ομαλά, χωρίς άγχος και, άμεσα. Εν τω μεταξύ, επιμένουμε να παρέχουμε στους επιχειρηματικούς πελάτες μας κάθε μέσο και υποδομή για να εργάζονται ανεμπόδιστα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους ή να ξεκουράζονται με απόλυτη άνεση, αν αυτό είναι που χρειάζονται περισσότερο. Τα πολυτελή οχήματά μας είναι εξοπλισμένα με Wi-Fi εντός του αυτοκινήτου, φορτιστές τηλεφώνου και φορητού υπολογιστή, ειδικά σχεδιασμένα για τέτοιες περιπτώσεις.

Οι οδηγοί μας έχουν μεγάλη εμπειρία στη μεταφορά στελεχών επιχειρήσεων, συνεργατών και CEOs απρόσκοπτα, αλλά όχι λιγότερο αποτελεσματικά στις επιχειρηματικές τους συναντήσεις. Στην πραγματικότητα, οι οδηγοί μας είναι τόσο επιδέξιοι, που είναι απολύτως άνετοι και έτοιμοι ώστε σας εξυπηρετήσουν σε επαγγελματικές συναντήσεις. Ανεξάρτητα από το πόσο επιβαρυμένο πρόγραμμα έχετε, στο εσωτερικό των πολυτελών οχημάτων μας, θα βρείτε πάντα μια ιδανική ατμόσφαιρα άνεσης, γαλήνης και πρακτικότητας.

Απλώς επιλέγετε, μεταξύ του εξοπλισμού μας, το αυτοκίνητο που ταιριάζει καλύτερα με την προσωπικότητα και την κατάστασή σας και αφήστε τα υπόλοιπα στους οδηγούς μας. Είναι ενήμεροι για τους δρόμους των Αθηνών και ενημερωμένοι για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τακτική βάση, ώστε να αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε τυχόν κατάσταση. Πέρα από όλα αυτά, υποστηρίζονται συνεχώς από το προσωπικό του γραφείου μας που συντονίζει τα πάντα από μακριά. Εμπιστευτείτε την εταιρική σας μεταφορά σε αυτήν την αποδοτική ομάδα.

Scroll up